Wij leveren projectkeukens

Wij leveren project-keukens

Bij Innovare Keukens
zijn wij ook gespecialiseerd in projectkeukens

Innovare keukens is een landelijk opererende keukenleverancier die zich naast particuliere klanten ook heeft gespecialiseerd in het verzorgen van keukenprojecten voor de zakelijke markt. Binnen ons bedrijf ligt er veel ervaring in bijvoorbeeld het ontwerp, adviseren in maatwerk oplossingen en het leveren van projectkeukens voor klein- en grootschalige projecten, zoals:

  • Appartementen / Studio’s
  • Nieuwbouw-/verbouw en/of renovatieprojecten
  • Kantoorpanden / Bedrijfskantines
  • Projecten in de recreatiesector
  • Zorgcentra / Zorgunits / Tiny house
  • Huisartsenpraktijken / Tandartspraktijk

 

Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, project-ontwikkelaars, makelaars en opleidingsinstellingen, maar ook ZZP’ers die binnen hun klantenportefeuille zoeken naar een betrouwbare zakenpartner. Door onze landelijke dekking kunnen onze opdrachtgevers gebruik maken van onze showroomfaciliteit,
onze eigen distributie en transportservice en zijn er korte lijntjes tussen de klant en ons verkoopteam om uw project optimaal te kunnen realiseren.

Zakelijke mogelijkheden

Het assortiment van Innovare keukens bestaat uit een zeer ruim en gevarieerd aanbod van keukens, keukenkasten, werkbladen en inbouwapparatuur. Onze keukenmeubelen, veelal van de bekende A-merken keukenmerken, zijn van topkwaliteit en bijvoorbeeld volledig voorgemonteerd, zodat snelle en foutloze montage bij uw project is gegarandeerd. Innovare keukens levert op maat gemaakte inbouwkeukens die via een 3D computeranimatie, eventueel aangevuld met technische tekeningen en installatieschema’s, altijd vrijblijvend zijn aan te vragen via een offerte. Tevens zijn wij ook de juiste partner voor keukenrenovaties waarbij inbouwapparatuur, werkbladen of keukenkasten verrassend snel kunnen worden geleverd.

Snelle levertijden

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom streven we naar een snelle levering van de door u bestelde apparatuur, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe keukenaanwinst.

Garantie & Service

Vertrouw op Innovare Keukens voor uitstekende service en (fabrieks-) garantie bij elk merk apparaat. Ons toegewijde team staat klaar om u professioneel en vriendelijk te assisteren, van aankoop tot levering en verder.

Bezorging

Wij leveren door heel Nederland tegen gunstige voorwaarden. Ongeacht waar u zich bevindt, Innovare Keukens zorgt voor een vlotte en betrouwbare bezorging van uw geselecteerde apparatuur.

Breed Assortiment

Innovare Keukens biedt een uitgebreide selectie van meer dan 100 gerenommeerde merken keukenapparatuur. Van innovatieve technologie tot tijdloos design, wij hebben de perfecte oplossing voor elke keukenstijl.

Deskundig Advies

Bij Innovare Keukens streven we naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom bieden wij gratis advies om u te helpen de juiste keuzes te maken die aansluiten bij uw behoeften en budget.