VRAGEN OVER INNOVARE KEUKENS

Prijstechnisch gezien is het uiterst interessant om bijvoorbeeld een showroomkeuken te kopen. Tevens zijn er soms enkele jonge TOP-Occasions in ons aanbod te koop. Bewezen is dat bij de aankoop van een dergelijke keuken het prijsverschil vaak boven de 50% ligt! Indien u deze kosten wilt besparen, en onze website en verkoopruimte bezoekt, kunt u vrijblijvend onze medewerkers verzoeken mee te denken naar de gewenste opstelling.

Ook leveren wij nieuwe keukens op bestelling. Het ontwerp maken wij met u samen en denken in alle opzichten met u mee om het optimale product te kunnen leveren. Veelal leveren wij keukens in projecten, nieuwbouw, verbouw en pantry keukens voor gebruik in bijvoorbeeld kantoorpanden.

Een risico is er bij uw aankoop niet. U heeft alle tijd om de keuken goed te bezichtigen in onze ruime verkoopruimte en op de apparatuur krijgt u garantie op de eerste aansluiting! (informeer naar de voorwaarden)

Maar ook het milieuaspect is heel belangrijk. Wij leven in een consumptiemaatschappij en we willen u graag bewust maken van de mogelijkheden om producten aan te schaffen waarbij u én kunt bezuinigen én tegelijk uw steentje kunt bijdragen.

Wanneer u interesse hebt in één of meerdere van onze keukens uit ons aanbod, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken ter bezichtiging bij ons bedrijf. We doen dit uiteraard op een tijd dat het u en ons het beste schikt. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Als u specifiek komt voor een keuken die u al gezien hebt op onze website, kunnen we deze voor u reserveren zodat u zeker bent dat u niet voor niets komt. Dit is ook geheel vrijblijvend.

Op deze site kunt u ons complete assortiment zien. Dagelijks zullen we deze site updaten om u altijd van ons laatste aanbod op de hoogte te houden.

U bepaalt zelf wat voor keuken u wilt aanschaffen, bijvoorbeeld een luxe hoekkeuken of een simpel bouwblokje. Uiteraard spelen hier smaak en prijs een grote rol.

Allereerst bepaalt u welke ruimte u hebt om een keuken in te plaatsen. Wij adviseren u dan ook dringend om een goede tekening te maken van de ruimte en de aansluitingen van water, gas, elektriciteit en afvoer hierop te detailleren.

Als u deze tekening meeneemt maakt u het voor ons gemakkelijk om mee te denken welke keukens voor u in aanmerking komen. Bepaal ook uw maximale budget voor uw “droomkeuken”, dit voorkomt dat u een onverhoopt toch een grotere uitgave maakt dan u begroot heeft…én het maakt het zoeken gemakkelijker.

Juist voor eerlijk advies bent u bij ons aan het goede adres. Het is de belangrijkste filosofie van ons bedrijf. Niet alleen willen we u een eerlijk product kunnen leveren, we willen u ook het gevoel geven dat u een goede keus gemaakt hebt. Juist daarom willen met u meedenken over uw aanschaf.

Er komt natuurlijk nogal wat kijken bij de koop van een TOP-Occasion of Showroomkeuken. Behalve het model, de kleur en de gewenste apparatuur zal de keuken ook in uw huis moeten passen. Ook de prijs speelt hierin uiteindelijk een rol.

Samen met u willen we kijken naar de beste oplossing; en soms zal dit inderdaad betekenen dat we u niet direct kunnen helpen. Geen probleem…we hopen u juist dan het vertrouwen te hebben gegeven wat u nodig hebt om wanneer onze voorraad weer veranderd is, terug te komen en uiteindelijk toch te slagen!

Op alle apparatuur krijgt u altijd eerste aansluitingsgarantie* tot zelfs 12 maanden na datum van aflevering van een nieuwe keuken, showroomkeuken of ongebruikte keuken en tot 3 maanden op een TOP-Occasion keuken. (tenzij anders overeengekomen). Dit betekent dat wanneer u thuis de apparatuur aansluit alles perfect moet werken. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, proberen we het zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Nieuwe apparatuur, en/of ongebruikte en demo-apparatuur, worden zelfs vaak met extra (gratis) garantie* geleverd! Tevens ontvangt u garantie op de levering van nieuwe accessoires. Garantie is dus bij Innovare Keukens prima geregeld!

Op de keuken zelf is garantie niet mogelijk. U bent zelf verantwoordelijk voor uw aankoop. Uiteraard begeleiden we hierin waar mogelijk maar voor bijv. meetfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

*Een garantieclaim kan uitsluitend in behandeling worden genomen indien het apparaat en/of geclaimde artikel geïnstalleerd is geweest door een erkend installateur. Gelijktijdig bij het indienen van uw garantieclaim dient hiervan een bewijs overlegd te worden.

*uitgezonderd bij gunning van uw kavel(s) via veilingpartner(s)

Transport van uw keuken naar uw bestemming is prima geregeld bij Innovare Keukens v.o.f.
We zoeken naar een betaalbare oplossing door bijvoorbeeld uw bestelling met een reeds ingeplande rit te combineren.
Vraag gerust naar een vrijblijvende prijsopgave.

Tijdelijk wordt uw bestelling vanaf € 1.500,00 GRATIS* bij u afgeleverd binnen Nederland.
Uw bestelling wordt geleverd op basis van de R.I.V.M. richtlijnen en betreft uitsluitend een drempellevering op de begane grond van uw woning,
bedrijf of afleverlocatie.

Transport is zelfs mogelijk door de gehele Benelux en Duitsland!*

De datum van aflevering zal zoveel mogelijk naar uw wensen ingepland worden, immers bij u moet de datum van aflevering afstemmen op uw planning.
Wij proberen hier zeer flexibel mee om te gaan.

*Informeer vrijblijvend naar prijzen en voorwaarden.
*uitgezonderd bij gunning van uw kavel(s) via veilingpartner(s)

Nee, een keuken is vaak maatwerk en is uitsluitend geschikt voor u als de kleur in combinatie met model en apparatuur geheel naar uw smaak is. Indien deze criteria voldoen kijken wij pas naar de geschiktheid in afmetingen e.d.

Wij adviseren u om ons aanbod via de website goed in de gaten te houden en indien u een geschikte keuken gevonden denkt te hebben deze te komen bezichtigen in onze verkoopruimte.

Graag adviseren wij u bij het maken van een keuze met betrekking tot de inbouwapparatuur. Daar wij met meerdere merken samenwerken kunnen wij u zowel op prijs als op kwaliteit de beste keus aanbieden.

U kunt uw wens zowel per e-mail als per telefoon kenbaar maken. Ook onze TOP Occasions kunnen verkocht worden met nieuwe apparatuur. Dit kan gedeeltelijk of in zijn geheel. U kunt rekenen op een scherpe prijsopgave!

Om in aanmerking te kunnen komen voor gratis bezorging* c.q. levering van uw bestelling gelden de volgende voorwaarden:

1.  Uw bestelling bedraagt minimaal € 1.500,00 en bestaat uit één order;
2.  Uw bestemming valt binnen Nederland; (m.u.v. de Waddeneilanden)
3.  De levering van uw bestelling vindt plaats binnen 21 dagen na aankoopdatum c.q. besteldatum.

 

Voldoet u aan deze voorwaarden? Dan wordt uw bestelling GRATIS bij u bezorgd op locatie op basis van de R.I.V.M. richtlijnen.
De planning van uw levering gaat in goed overleg met u als klant. Wij bezorgen uw aankoop graag voor u op locatie.

 

*uitgezonderd bij gunning van uw kavel(s) via veilingpartner(s)